55ks4xxfs0grqk4apnic

Voittajaryhmän valmentaminen

Konkreettiset työkalut ryhmätilanteiden johtamiseen

Opi ryhmän toiminnan ja johtamisen periaatteet

Mitä voimme oppia toisiltamme ryhmässä ja miten voimme yhdessä ryhmänä kehittyä? Miten ryhmän tai tiimin tietoisuutta voi parantaa?

Voittajaryhmän valmentamisen kurssilta saat työkaluja ryhmän yhteisen tahtotilan ja vision luomiseen ja kollektiivisen tietoisuuden parantamiseen. Pääset opetusmateriaalien perusteella katselemaan oman ryhmäsi toimintaa uusin silmin ja miettimään, miten ryhmä toimii tällä hetkellä ja missä on vielä parannettavaa. Yhtenä kokonaisuutena pureudumme ryhmän dialogin johtamiseen, mikä on tärkeä johtamistaito kaikille esimiehille.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille johtajille ja esimiehille, jotka haluavat johtaa paremmin ryhmiä ja ryhmätilanteita sekä haluat kehittää johtamistaitojaan valmentavan johtamisen periaattein. Kurssin opeista hyötyy erilaisissa työelämän tilanteissa, erilaisissa ryhmätilanteissa ja muutoksen johtamisessa.

Opit on suunnattu erityisesti esimiehinä työskenteleville, mutta myös muut ryhmän toiminnasta ja keskustelevasta johtamisesta kiinnostuneet saavat kurssilta oivia oppeja kaikkiin ryhmätilanteisiin erityisesti työelämässä. Hyvän dialogin hallitseminen ryhmätilanteissa on tärkeä taito kaikessa kanssakäymisessä niin johtajille kuin ryhmän jäsenille.

Lisätietoja

Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, jätä yhteydenottopyyntö: psykologi (at) ilonarauhala.fi

Ota askel kohti parempia ryhmänjohtamisen taitoja ja ilmoittaudu mukaan kurssille!


Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa makkeleppanen.fi

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa ilonarauhala.fi


Usein kysytyt kysymykset


Voiko valmennuksen maksaa useammassa erässä?
Voit maksaa valmennuksen myös kolmessa erässä.
Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, syötä laskutustietosi tämän linkin taakse: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä
Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin
Valmennus on voimassa yhden vuoden. Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi. Valmennuksen keskustelupalstat pysyvät myös auki.
Onko hinnassa mukana alv?
Kyllä on. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Mene tähän osoitteeseen ja jätä tietosi: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on suurempi ryhmä osallistumassa, teemme mielellämme teille siitä tarjuksen. Jätä tarjouspyyntösi tään linkin kautta: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!