55ks4xxfs0grqk4apnic

Voittajaryhmän valmentaminen

Konkreettiset työkalut ryhmätilanteiden johtamiseen

Tällä kurssilla pääset pureutumaan ryhmätilanteiden johtamiseen. Näillä taidoilla voit kehittää ryhmätilanteita ytimekkäiksi tapaamisiksi, joissa käydään hyvää dialogia ja ajatellaan aktiivisesti. Kaikki esimiehet ja johtajat hyötyvät ryhmän johtamisesta valmentavin johtamisperiaattein. Saat oppeja erityisesti johtoryhmän toiminnan kehittämiseen ja yhteisen vision luomiseen, mutta samat opit on hyödynnettävissä kaikissa ryhmätilanteissa.

Opi ryhmän toiminnan ja johtamisen periaatteet

Mitä voimme oppia toisiltamme ryhmässä ja miten voimme yhdessä ryhmänä kehittyä? Miten ryhmän tai tiimin tietoisuutta voi parantaa?

Voittajaryhmän valmentamisen kurssilta saat työkaluja ryhmän yhteisen tahtotilan ja vision luomiseen ja kollektiivisen tietoisuuden parantamiseen. Pääset opetusmateriaalien perusteella katselemaan oman ryhmäsi toimintaa uusin silmin ja miettimään, miten ryhmä toimii tällä hetkellä ja missä on vielä parannettavaa. Yhtenä kokonaisuutena pureudumme ryhmän dialogin johtamiseen, mikä on tärkeä johtamistaito kaikille esimiehille.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille johtajille ja esimiehille, jotka haluavat johtaa paremmin ryhmiä ja ryhmätilanteita sekä haluat kehittää johtamistaitojaan valmentavan johtamisen periaattein. Kurssin opeista hyötyy erilaisissa työelämän tilanteissa, erilaisissa ryhmätilanteissa ja muutoksen johtamisessa.

Opit on suunnattu erityisesti esimiehinä työskenteleville, mutta myös muut ryhmän toiminnasta ja keskustelevasta johtamisesta kiinnostuneet saavat kurssilta oivia oppeja kaikkiin ryhmätilanteisiin erityisesti työelämässä. Hyvän dialogin hallitseminen ryhmätilanteissa on tärkeä taito kaikessa kanssakäymisessä niin johtajille kuin ryhmän jäsenille.

Lisätietoja

Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, jätä yhteydenottopyyntö: psykologi (at) ilonarauhala.fi


Kokemuksia

"Saimme ryhtiä ja tavoitteellisuutta johtoryhmän toimintaan ja nimenomaan johtoryhmän palavereihin. Saimme arvokkaita ideoita ja toimintamalleja ryhmänä toimimiseen ja dialogin parantamiseen johtoryhmän sisällä."

Mika ja Sanna Hedman, TenniskouluHedman Oy

"Ilonan verkkokurssit ovat käytännönläheisiä ja hyvin sovellettavissa käytännön esimiestyöhön."

Minna Luomalahti, HR-ja viestintäjohtaja, Koskisen Oy

Ota askel kohti parempia ryhmänjohtamisen taitoja ja ilmoittaudu mukaan kurssille!

Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa sivuilla makkeleppanen.fi.

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa sivuilla ilonarauhala.fi.


Usein kysytyt kysymykset


Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Sopiiko kurssi minulle?
Kurssi on suunnattu sinulle, joka haluat johtaa paremmin ryhmiä ja ryhmätilanteita sekä haluat kehittää johtamistaitojasi valmentavan johtamisen periaattein. Kurssin opeista hyötyy erilaisissa työelämän tilanteissa, johtoryhmissä ja muissa ryhmätilanteissa sekä muutoksen johtamisessa.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin?
Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi tilauksen jälkeen myös tulevaisuudessa ja voit palata niiden pariin uudestaan.
Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, lähetä laskutustiedot osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Kirjoitathan sähköpostiin, mille verkkokurssille olet osallistumassa.
Onko hinnassa mukana alv?
Kyllä on. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi.
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Laita laskutustietosi sähköpostitse osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Mainitsethan viestissäsi, mille kurssille olet ilmoittautumassa.
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on osallistumassa suurempi ryhmä, teemme mielellämme teille siitä tarjouksen. Lähetä tarjouspyyntösi sähköpostitse info(at)ilonarauhala.fi.
Voiko kurssin maksaa useammassa erässä?
Verkkokurssi maksetaan kokonaisuudessaan kertamaksulla.

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!