Voittajaryhmän valmentaminen

Konkreettiset työkalut ryhmätilanteiden johtamiseen

Tällä kurssilla pääset pureutumaan ryhmätilanteiden johtamiseen. Näillä taidoilla voit kehittää ryhmätilanteita ytimekkäiksi tapaamisiksi, joissa käydään hyvää dialogia ja ajatellaan aktiivisesti. Kaikki esimiehet ja johtajat hyötyvät ryhmän johtamisesta valmentavin johtamisperiaattein. Saat oppeja erityisesti johtoryhmän toiminnan kehittämiseen ja yhteisen vision luomiseen, mutta samat opit on hyödynnettävissä kaikissa ryhmätilanteissa.

Opi ryhmän toiminnan ja johtamisen periaatteet

Mitä voimme oppia toisiltamme ryhmässä ja miten voimme yhdessä ryhmänä kehittyä? Miten ryhmän tai tiimin tietoisuutta voi parantaa?

Voittajaryhmän valmentamisen kurssilta saat työkaluja ryhmän yhteisen tahtotilan ja vision luomiseen ja kollektiivisen tietoisuuden parantamiseen. Pääset opetusmateriaalien perusteella katselemaan oman ryhmäsi toimintaa uusin silmin ja miettimään, miten ryhmä toimii tällä hetkellä ja missä on vielä parannettavaa. Yhtenä kokonaisuutena pureudumme ryhmän dialogin johtamiseen, mikä on tärkeä johtamistaito kaikille esimiehille.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille johtajille ja esimiehille, jotka haluavat johtaa paremmin ryhmiä ja ryhmätilanteita sekä haluat kehittää johtamistaitojaan valmentavan johtamisen periaattein. Kurssin opeista hyötyy erilaisissa työelämän tilanteissa, erilaisissa ryhmätilanteissa ja muutoksen johtamisessa. Opit on suunnattu erityisesti esimiehinä työskenteleville, mutta myös muut ryhmän toiminnasta ja keskustelevasta johtamisesta kiinnostuneet saavat kurssilta oivia oppeja kaikkiin ryhmätilanteisiin erityisesti työelämässä. Hyvän dialogin hallitseminen ryhmätilanteissa on tärkeä taito kaikessa kanssakäymisessä niin johtajille kuin ryhmän jäsenille.

Lisätietoja

Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, jätä yhteydenottopyyntö: psykologi (at) ilonarauhala.fi