Wke60i0vqykhukxbpqhf

Valmentava Johtaminen

Johdanto valmentavan johtamisen periaatteisiin ja työkaluihin

Kehity esimiehenä omaksumalla valmentavan johtamisen periaatteet

Haluatko kehittyä esimiehenä ja motivoida muita keskusteluiden kautta? Valmentavan johtamisen taitojen ymmärtäminen ja kehittäminen antaa sinulle uusia työkaluja suorituksen johtamiseen, kehityskeskusteluihin ja ihmisten motivoimiseen. Opit käymään keskusteluita, jotka ihmiset kokevat motivoivina. Pääset kehittämään niin itseäsi kuin suhteitasi johdettaviin, ja näin rakentamaan positiivista johtamiskulttuuria organisaatiossasi.


Valmentamisen johtamisen työkaluista voi hyötyä valtavasti muutosjohtamisessa. Keskusteleva ja valmentava johtamistapa sopii moneen tilanteeseen ja tukee muutosjohtamisessa yhteisen kulttuurin rakentamista ja visiointia.

Mitä valmentava johtaminen on ja miten esimiehet voivat hyödyntää sitä?

Tällä kurssilla syvennymme valmentamisen teemoihin, aloittaen valmentamisen perusteista ja siirtyen kuuteen käytännön työkaluun, joita voit hyödyntää esimiehenä työssäsi. Herättelevien kurssimateriaalien avulla pääset reflektoimaan omaa johtamistasi ja kehittämään tärkeitä valmentavan johtamisen taitoja. Näihin kuuluu muun muassa keskustelemisentaidot, joiden parantaminen auttaa sinua niin työelämässä johtaja kuin läheisten ihmisten parissa.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille johtajille ja esimiehille, jotka haluavat ymmärtää valmentavan johtamisen periaatteita ja lähteä kehittämään omia valmentamisen taitojaan. Kurssilla käydään läpi valmentamisen perustyökaluja ja laaditaan oma valmentamisen filosofia, josta saa apua omaan työhönsä. Kokonaisuus sopii mainiosti johdannoksi henkilölle, joka halua paremmin ymmärtää valmentavan otteen ideaa osana esimiestyötä. Kokonaisuus soveltuu hyvin ennakkoaineistoksi valmennuksiin ja ryhmäcoachauksiin myös muille kuin johtajille. Kaikki valmentamisen teemoista kiinnostuneet ovat tervetulleita kurssille ja voivat hyötyä valmentavien työkalujen käyttöönotosta omassa kontekstissaan.