Wke60i0vqykhukxbpqhf

Valmentava Johtaminen

Johdanto valmentavan johtamisen periaatteisiin ja työkaluihin

Opi valmentavan johtamisen periaatteet

Mitä valmentava johtaminen on ja miten esimiehet voivat hyödyntää sitä? Tällä kurssilla syvennymme valmentamisen teemoihin, aloittaen valmentamisen perusteista ja siirtyen kuuteen käytännön työkaluun, joita voit hyödyntää esimiehenä työssäsi. Herättelevien kurssimateriaalien avulla pääset reflektoimaan omaa johtamistasi ja kehittämään tärkeitä valmentavan johtamisen taitoja.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille johtajille ja esimiehille, jotka haluavat ymmärtää valmentavan johtamisen periaatteita ja lähteä kehittämään omia valmentamisen taitojaan. Kurssilla käydään läpi valmentamisen perustyökaluja ja laaditaan oma valmentamisen filosofia, josta saa apua omaan työhönsä. Kokonaisuus sopii mainiosti johdannoksi henkilölle, joka halua paremmin ymmärtää valmentavan otteen ideaa osana esimiestyötä.

Kokonaisuus soveltuu hyvin ennakkoaineistoksi valmennuksiin ja ryhmäcoachauksiin myös muille kuin johtajille. Kaikki valmentamisen teemoista kiinnostuneet ovat tervetulleita kurssille ja voivat hyötyä valmentavien työkalujen käyttöönotosta omassa kontekstissaan.

Valmentava johtaminen muutoksen keskellä

Valmentamisen johtamisen työkaluista voi hyötyä valtavasti muutosjohtamisessa. Keskusteleva ja valmentava johtamistapa sopii moneen tilanteeseen ja tukee muutosjohtamisessa yhteisen kulttuurin rakentamista ja visiointia.

Ilmoittaudu mukaan kurssille ja hyödy valmentavan johtamisen tarjoamista eduista!Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa makkeleppanen.fi

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa ilonarauhala.fi


Usein kysytyt kysymykset


Onko tämä pelkkää teoriaa?
Ei ole pelkkää teoriaa. Tuomme toki tausta-ajatuksia myös esille, koska monet ovat kiinnostuneita siitä, mihin tämä perustuu. Kokonaisuudessa esitämme mahdollisimman konkreettisesti, miten valmentavaa otetta käytetään osana esimiestyötä ja mitkä ovat valmentavan otteen perustyökaluja
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin
Materiaali on sinulla käytössä riittävän pitkään. Tunnuksia ei poisteta sinulta, eli voit halutessasi palata sisältöihin vielä myöhemminkin.

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!