Valmentava Johtaminen

Johdanto valmentavan johtamisen periaatteisiin ja työkaluihin

Valmentamisen johtamisen työkaluista voi hyötyä valtavasti muutosjohtamisessa. Keskusteleva ja valmentava johtamistapa sopii moneen tilanteeseen ja tukee muutosjohtamisessa yhteisen kulttuurin rakentamista ja visiointia.

Kehity esimiehenä omaksumalla valmentavan johtamisen periaatteet

Haluatko kehittyä esimiehenä ja motivoida muita keskusteluiden kautta? Valmentavan johtamisen taitojen ymmärtäminen ja kehittäminen antaa sinulle uusia työkaluja suorituksen johtamiseen, kehityskeskusteluihin ja ihmisten motivoimiseen. Opit käymään keskusteluita, jotka ihmiset kokevat motivoivina. Pääset kehittämään niin itseäsi kuin suhteitasi johdettaviin, ja näin rakentamaan positiivista johtamiskulttuuria organisaatiossasi.

Mitä valmentava johtaminen on ja miten esimiehet voivat hyödyntää sitä?

Tällä kurssilla syvennymme valmentamisen teemoihin, aloittaen valmentamisen perusteista ja siirtyen kuuteen käytännön työkaluun, joita voit hyödyntää esimiehenä työssäsi. Herättelevien kurssimateriaalien avulla pääset reflektoimaan omaa johtamistasi ja kehittämään tärkeitä valmentavan johtamisen taitoja. Näihin kuuluu muun muassa keskustelemisentaidot, joiden parantaminen auttaa sinua niin työelämässä johtaja kuin läheisten ihmisten parissa.