E00bndlfsxcocwa13sry

Onnistu keskustelijana - coachaa menestykseen

Valmentavan keskustelun perusperiaatteet

Tällä kurssilla pääset tutustumaan valmentavan keskustelun ja coachingin periaatteisiin. Kurssilla käydään läpi coachingin ja valmentavan keskustelun eri osa-alueita vaiheittain. Tavoitteena on, että kurssin myötä pääset kehittämään valmentamisen ja keskustelun taitojasi. Kurssin runko rakentuu niin, että ensin virittäydytään teemaan. Sen jälkeen treenataan kuulemista, kolmantena asioiden tutkimista ja neljäntenä jäsentämistä. Lopuksi suljetaan yhteen pakettiin kaikki, mitä ollaan opittu. Tämä sama runko toimii myös hyvän coaching-keskustelun runkona, jossa on ihanteellisesti viisi osa-aluetta: virittäytyminen, kuuleminen, tutkiminen, jäsentäminen ja sitten sulkeminen.


Valmentaja


Ilona Rauhala
Ilona Rauhala

Ilona Rauhala on psykologi, joka on tehnyt töitä työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa yli 20 vuotta ja toiminut johtajien ja asiantuntijoiden ajattelukumppanina ja valmentajana. Ilonan kurssit ovat rakentunut näistä kokemuksista ja lukuisista keskusteluista ihmisten kanssa, jotka ovat olleet saman haasteen edessä. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fiKurssin sisältöCourses Included with PurchaseItseluottamuksen johtaminen
Kaikki mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta
Ilona Rauhala
€20

Original Price: €20


Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin voit aloittaa heti sen ostamisen jälkeen ja se kestää niin kauan kuin itsellesi sopii! Kurssi käydään täysin omaan tahtiin - sinä valitset milloin aloitat ja milloin lopetat.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssin sisältöön?
Miltä kuulostaisi elinikäinen pääsy? Ostettuasi kurssin sinulla on pääsy kurssin sisältöihin niin pitkään kuin haluat - kaikilla laitteilla, jotka omistat.
Mitä jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Emme koskaan halua sinun olevan tyytymätön! Jos et ole tyytyväinen ostoosi, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa kurssin ostosta ja annamme sinulle rahasi takaisin täysin.

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!