Oman energian johtaminen ja aikaansaaminen

Opas johtajille

Johda omaa energiaasi

Kaikki toiminta tapahtuu käytettävissä olevan energian varassa. Voimme vaikuttaa energiamme määrään, laatuun ja suuntaan. Huippusuoritukset, hyvinvointi ja onnellisuus perustuvat ekologiseen energian johtamiseen.

Menestyvältä johtajalta vaaditaan erinomaisia oman ja koko organisaation energian säätelemiskykyjä.

Ymmärrä energian johtamisen perusteet ja paranna johtamistaitojasi

Jotta yhteisön energia saadaan kulkemaan haluttuun suuntaan, halutulla voimakkuudella ja halutun laatuisena, johtajan täytyy ymmärtää, miten energiaan vaikutetaan: psyykkiseen, henkiseen ja fyysiseen. Myös työyhteisön sitoutuminen lähtee tehokkaasta energian johtamisesta.

Lue maksuton PDF-opas, joka luku Ilona Rauhalan ja Makke Leppäsen kirjasta Johda ihmistä - psykologiaa johtajille, 2012.

Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa sivuilla makkeleppanen.fi.

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa sivuilla ilonarauhala.fi.


Kurssin sisältö


  First Section
Saatavilla päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!Jaa somessa