Mieli rantakuntoon - mentaalivalmennusta johtajille

Hoida ja kehitä mieltäsi menestyäksesi johtajana - Lue maksuton opas!

Huippusuoriutuminen lähtee korvien välistä

Johtajat ovat todellisia työelämän huippusuoriutujia. Se vaatii erinomaista oman energian johtamista ja kykyä säädellä omaa mieltä: ajatuksia ja tunteita.

Mieli rantakuntoon -opas on suunnattu erityisesti johtajille. Se esittelee tärkeimmät mielen kehittämisen ja valmentamisen elementit, jotka valjastamalla kehität niin omaa mieltäsi kuin johtamistaitojasi.

"Kyky sisäisen maailmamme reflektointiin on ydintaito hyvinvoinnin ja merkityksellisen elämän kehittämiseksi.” - Daniel J. Siegel

Ajattelu on kaiken toiminnan pohja. Johtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on tehdä monimutkaisesta maailmasta yksinkertainen. Kun organisoit ajattelusi ja mielesi, organisoit samalla myös elämäsi ja johtamisesi.

Lue maksuton opas, ja aloita ajattelusi ja johtamisesi reflektointi jo tänään!

Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa sivuilla makkeleppanen.fi.

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa sivuilla ilonarauhala.fi.


Kurssin sisältö


  First Section
Saatavilla päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!Jaa somessa