Muutoksen johtamisen psykologiaa

Konkreettiset työkalut muutoksen johtamiseen

Kurssi on suunattu johtajille ja esimiehille, jotka haluavat ymmärtää muutoksen johtamista ja saada konkreettisia työkaluja muutoksen johtamisen psykologiaan.

Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, jätä yhteydenottopyyntö: info(a)ilonarauhala.fi

Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa sivuilla makkeleppanen.fi.

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa sivuilla ilonarauhala.fi.


Usein kysytyt kysymykset


Voiko valmennuksen maksaa useammassa erässä?
Voit maksaa valmennuksen myös kolmessa erässä.
Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, lähetä laskutustiedot osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Kirjoitathan sähköpostiin, mille verkkokurssille olet osallistumassa.
Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin?
Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi tilauksen jälkeen myös tulevaisuudessa ja voit palata niiden pariin uudestaan.
Onko hinnassa mukana alv?
Kyllä on. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi.
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Laita laskutustietosi sähköpostitse osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Mainitsethan viestissäsi, mille kurssille olet ilmoittautumassa.
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on osallistumassa suurempi ryhmä, teemme mielellämme teille siitä tarjouksen. Lähetä tarjouspyyntösi sähköpostitse info(at)ilonarauhala.fi.

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!Jaa somessa