Ahuyqlwsa2yxvn277pjy

Haastavien ihmisten ja tilanteiden johtaminen.

Konkreettiset työkalut vaikeiden ihmisten johtamiseen

Kurssi on suunnatta johtajille ja esimiehille, jotka haluavat saada konkreettisia työkaluja haastavien ihmisten ja tilanteiden johtamiseen.

Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, jätä yhteydenottopyyntö: psykologi (at) ilonarauhala.fi


Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa sivuilla makkeleppanen.fi.

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa sivuilla ilonarauhala.fi.


Usein kysytyt kysymykset


Voiko valmennuksen maksaa useammassa erässä?
Voit maksaa valmennuksen myös kolmessa erässä.
Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, syötä laskutustietosi tämän linkin taakse: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä
Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin
Valmennus on voimassa yhden vuoden. Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi. Valmennuksen keskustelupalstat pysyvät myös auki.
Onko hinnassa mukana alv?
Kyllä on. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Mene tähän osoitteeseen ja jätä tietosi: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on suurempi ryhmä osallistumassa, teemme mielellämme teille siitä tarjuksen. Jätä tarjouspyyntösi tään linkin kautta: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!