Wke60i0vqykhukxbpqhf

Valmentava Johtaminen

Johdanto valmentavan johtamisen periaatteisiin ja työkaluihin

Kurssi on suunnatta johtajille ja esimiehille, jotka haluavat ymmärtää valmentavan johtamisen periaatteita ja lähteä kehittämään omia valmentamisen taitojaan. Kurssilla käydään läpi valmentamisen perustyökaluja ja laaditaan oma valmentamisen filosofia.

Kurssi sopii hyvin johdannoksi henkilölle, joka halua paremmin ymmärtää vamentavan otteen ideaa osana esimiestyötä. Kokonaisuus soveltuu myös hyvin ennakkoaineistoksi valmennuksiin ja ryhmäcoachauksiin.


Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa makkeleppanen.fi

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa ilonarauhala.fi


Usein kysytyt kysymykset


Onko tämä pelkkää teoriaa?
Ei ole pelkkää teoriaa. Tuomme toki tausta-ajatuksia myös esille, koska monet ovat kiinnostuneita siitä, mihin tämä perustuu. Kokonaisuudessa esitämme mahdollisimman konkreettisesti, miten valmentavaa otetta käytetään osana esimiestyötä ja mitkä ovat valmentavan otteen perustyökaluja
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin
Materiaali on sinulla käytössä riittävän pitkään. Tunnuksia ei poisteta sinulta, eli voit halutessasi palata sisältöihin vielä myöhemminkin.

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!