Johda Ihmistä - johtamisen psykologiaa

Kaikki mitä sinun pitää tietää johtamisen psykologiasta

   Katso kurssin esittely   Ilmoittaudu kurssille

Kurssi on suunnattu ylimmässä johdossa toimivalle johtajalle, joka haluaa ymmärtää paremmin ihmisten johtamista ja johtamisen psykologiaa.

Yleisiä kysymyksiä ovat:

  • Mistä ihmiset motivoituvat?
  • Miten saan ihmisistäni supertuottavia?
  • Miten organisaation ilmapiiriä johdetaan?
  • Miten huolehdin omasta energiastani kaiken keskellä?
  • Miten saan muutokset sujuvasti läpi?
  • Miten pidän avainhenkilöni motivoituneina ja sitoutan heidät tehtäviinsä?
  • Miten varmistan, että parhaat osaajat pysyvät organisaatiossani?

Psykologinen pääoma on organisaation pääomaa, jolla on vaikutusta viimeisen viivan alle. Tätä pääomaa voi johtaa ja siihen kannattaa investoida. Tärkein kysymys sinulle on, mitä tulee paikalle, kun sinä tulet paikalle.

Kun hankit kokonaisuuden itsenäisenä kokonaisuutena, valmennus kestää kolme kuukautta. Saat aloituspäivänä käyttöösi ensimmäisen kokonaisuuden ja tämän jälkeen uuden kokonaisuuden tehtävieneen ja työkaluineen 1 viikon välein.Valmennettavilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä valmentajille. Kun kokonaisuus liittyy coaching -prosessiin, materiaali on sinulla vapaasti käytössä ja voit hyödyntää materiaalia omassa tahdissasi tai valmentajan kanssa yhdessä sovitussa järjestyksessä. Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, ota yhteyttä!

Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa sivuilla makkeleppanen.fi.

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa sivuilla ilonarauhala.fi.


Kurssin sisältöOstokseen sisältyvät kurssitItseluottamuksen johtaminen
Kaikki mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta
Ilona Rauhala
€20

Alkuperäinen hinta: €20


Usein kysytyt kysymykset


Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, lähetä laskutustiedot osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Kirjoitathan sähköpostiin, mille verkkokurssille olet osallistumassa.
Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin
Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi tilauksen jälkeen myös tulevaisuudessa ja voit palata niiden pariin uudestaan.
Onko hinnassa mukana alv?
Kyllä on. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi.
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Laita laskutustietosi sähköpostitse osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Mainitsethan viestissäsi, mille kurssille olet ilmoittautumassa.
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on osallistumassa suurempi ryhmä, teemme mielellämme teille siitä tarjouksen. Lähetä tarjouspyyntösi sähköpostitse info(at)ilonarauhala.fi.

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!Jaa somessa