Ufrtsoirxgrl3so7cln1

Johda Ihmistä - johtamisen psykologiaa

Kaikki mitä sinun pitää tietää johtamisen psykologiasta

   Katso kurssin esittely   Osallistu kurssille

Kurssi on suunnatta ylimmässä johdossa toimivalle johtajalle, joka haluaa ymmärtää paremmin ihmisten johtamista ja johtamisen psykologiaa. Yleisiä kysymyksiä ovat:

Mistä ihmiset motivoituvat?

Miten saan ihmisistäni supertuottavia?

Miten organisaation ilmapiiriä johdetaan?

Miten huolehdin omasta energiastani kaiken keskellä?

Miten saan muutokset sujuvasti läpi?

Miten pidän avainhenkilöni motivoituneina ja sitoutan heidät tehtäviinsä?

Miten varmistan, että parhaat osaajat pysyvät organisaatiossani?

Psykologinen pääoma on organisaation pääomaa, jolla on vaikutusta viimeisen viivan alle. Tätä pääomaa voi johtaa ja siihen kannattaa investoida. Tärkein kysymys sinulle on, mitä tulee paikalle, kun sinä tulet paikalle.

Kun hankit kokonaisuuden itsenäisenä kokonaisuutena, valmennus kestää kolme kuukautta. Saat aloituspäivänä käyttöösi ensimmäisen kokonaisuuden ja tämän jälkeen uuden kokonaisuuden tehtävieneen ja työkaluineen 1 viikon välein.Valmennettavilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä valmentajille.

Kun kokonaisuus liittyy coaching -prosessiin, materiaali on sinulla vapaasti käytössä ja voit hyödyntää materiaalia omassa tahdissasi tai valmentajan kanssa yhdessä sovitussa järjestyksessä.

Mikäli haluat maksaa laskulla tai pyytää tarjousta isommalle ryhmälle, ole yhteydessä: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmist%C3%A4


Valmentaja


Ilona & Makke
Ilona & Makke

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen ovat kirjoittaneet yhdessä suositut kirjat ’Johda Ihmistä – Psykologiaa johtajille’ (Talentum, 2012) sekä yhdessä Annamari Heikkilän kassa ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma (Talentum, 2013)

Rauhala ja Leppänen ovat johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla, sekä organisaation asenteen johtamisessa. Molemmilla on pitkä käytännön kokemus johtajien ja esimiesten valmentamisesta haastavissa muutostilanteissa.

Makke Lepäsestä löydät lisää tietoa makkeleppanen.fi

Ilona Rauhalasta löydät lisää tietoa ilonarauhala.fi


Kurssin sisältöCourses Included with PurchaseItseluottamuksen johtaminen
Kaikki mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta
Ilona Rauhala
€20

Original Price: €20


Usein kysytyt kysymykset


Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, syötä laskutustietosi tämän linkin taakse: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä
Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin
Valmennus on voimassa yhden vuoden. Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi. Valmennuksen keskustelupalstat pysyvät myös auki.
Onko hinnassa mukana alv?
Hintaan lisätään alv.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi
Voinko maksaa laskulla?
Kyllä voit. Mene tähän osoitteeseen ja jätä tietosi: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on suurempi ryhmä osallistumassa, teemme mielellämme teille siitä tarjuksen. Jätä tarjouspyyntösi tämän linkin kautta: http://www.palomacorento.fi/johda-ihmistä

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!