Ilmapiirin johtaminen

Työkaluja arjen tilanteisiin esimiehille, projektijohtajille ja tiiminvetäjille

   Katso kurssin esittely

Tämä kurssi on tarkoitettu erityisesti esimiehille, projektijohtajille ja tiiminvetäjille, joiden tehtävä on johtaa muita ihmisiä ja saada heidät toimimaan tavoitteiden mukaisesti.

Yhteisön ilmapiirillä on merkittävä vaikutus työntekijöiden suoriutumiseen. Samoilla resursseilla osa suoriutuu tehtävistään paremmin. Syy tähän löytyy psykologisesta pääomasta, eli esimerkiksi siitä mitä ihminen tuntee ja miten hän orientoituu tilanteeseen.

Tällä kurssilla käsitellään perusasioita ilmapiirin johtamiseen liittyen. Saat kurssilta käytännönläheisiä vinkkejä ja ohjeita, kuinka toimia erilaisissa tilanteissa. Materiaali sisältää myös tehtäviä sekä lisäkuuntelumateriaalia.

  • Hyvän ilmapiirin tunnusmerkit
  • Tunteiden johtaminen: omien, toisten ja yhteisön tunteiden johtaminen
  • Myönteisen ilmapiirin johtaminen
  • Ihmisten erilaisuus: persoonan viisi ulottuvuutta
  • Vaikeat tilanteet ja ihmiset
  • Muutoksen johtaminen

Tervetuloa kurssille mukaan!

Valmentaja


Ilona Rauhala
Ilona Rauhala

Ilona Rauhala on psykologi, joka on tehnyt töitä työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa yli 20 vuotta ja toiminut johtajien ja asiantuntijoiden ajattelukumppanina ja valmentajana. Ilonan kurssit ovat rakentunut näistä kokemuksista ja lukuisista keskusteluista ihmisten kanssa, jotka ovat olleet saman haasteen edessä. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fiKurssin sisältöOstokseen sisältyvät kurssitItseluottamuksen johtaminen
Kaikki mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta
Ilona Rauhala
€20
Haastavien ihmisten ja tilanteiden johtaminen.
Konkreettiset työkalut vaikeiden ihmisten johtamiseen
Ilona & Makke
€100

Alkuperäinen hinta: €120


Usein kysytyt kysymykset


Millä tavoilla kurssin voi maksaa?
Maksutapana käyvät luottokorteista Visa, American Express ja Mastercard. Jos haluat maksaa laskulla, lähetä laskutustiedot osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi. Kirjoitathan sähköpostiin, mille verkkokurssille olet osallistumassa.
Onko tämä pelkkää psykologian teoriaa?
Ei, mutta on hyvä ymmärtää jonkin verran ihmisen mieleen ja organisaation psykologiaan liittyvää teoriaa. Valmennuksessa puhutaan paljon käytännön caseista ja esimerkeistä. Lisäksi tulet saamaan paljon konkreettista työkaluja omaan arjen johtamiseesi.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennusmateriaaleihin?
Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi tilauksen jälkeen myös tulevaisuudessa ja voit palata niiden pariin uudestaan.
Onko hinnassa mukana alv?
Kyllä on. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saanko maksustani kuitin?
Kyllä saat. Kuitti lähetetään sähköpostiisi
Voinko maksaa laskulla?
Se on mahdollista erikseen sovittaessa. Laita tällöin viestiä osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi.
Saako suurempi ryhmä alennusta?
Kyllä saa. Mikäli organisaatiostanne on suurempi ryhmä osallistumassa, teemme mielellämme teille siitä tarjouksen. Tarjouspyynnön voi laittaa osoitteeseen info(at)ilonarauhala.fi

Älä odota. Ilmoittaudu nyt!Jaa somessa